Ontdek S-Bestek, BIMMEN met bestekken!

Wat is S-Bestek?

S-Bestek is de eerste op STABU2, STABU NL/SfB en STABU2-Online gebaseerde web-based besteksoftware (SaaS) voor de burger- en utiliteitsbouw.

S-Bestek is de eerste op STABU2-online besteksoftware voor de burger- en utiliteitsbouw. Het ondersteunt naast STABU2 ook STABU-NL/SfB en UAV 2012 en maakt het mogelijk om online bestekken te delen met ander bestekschrijvers.

Nieuwe de IFC-module
S-Bestek heeft als eerste een IFC-import functie gemaakt waarmee IFC-data kan worden geladen in S-Bestek. Indien het 3D-model is gebaseerd op de BIM Basis ILS kan binnen de NL/SfB module automatisch de structuur van het bestek worden opgebouwd tot de 4-cijferige NL/SfB-elementcode.
Vervolgens kan aan de objecten bouwkundige specificaties en technische/presentatie eisen worden opgesteld en gekoppeld. Door middel van een simpele klik wordt het object zichtbaar in het model (online viewer). Tevens kan ook vanuit het model de specificatie worden opgevraagd.

Licenties: betalen per bestek
Samen met STABU hebben we een licentiestructuur ontwikkeld die het mogelijk maakt om per bestek af te rekenen, ideaal voor bestekschrijvers die maar een paar bestekken per jaar maken. S-Bestek is ook geschikt voor fabrikanten die zelf hun bestekteksten willen maken en deze online beschikbaar willen stellen aan bestekschrijvers.

S-Bestek onderdeel van productportfolio CAD & Company

Vanaf nu is S-Bestek onderdeel van het productportfolio van CAD & Company.

Met onze kennis van de markt willen wij samen met jou de bestaande software verder ontwikkelen en optimaliseren. Er is een groeiende behoefte aan geïntegreerde processen in de bouw waarbij bedrijven meer willen doen met bestaande data. CAD & Company heeft voor de bouwkolom al verschillende oplossingen hiervoor.

Meer weten over CAD & Company? Bezoek dan onze website.

CAD & Company