Aanbiedingen

S-Bestek, een state-of-the-art bestekprogramma voor de burger- en utiliteitsbouw.

Afrekenen per bestek

Systhema heeft een oplossing voor bestekschrijvers die incidenteel een bestek schrijven. Dit noemen we de PayPerBestek-licentie. Dit is ideaal voor bestekschrijvers die maar een paar bestekken per jaar maken.

De huidige softwarelicentie- en Stabulicentie-kosten zijn te duur voor deze incidentele bestekschrijvers. De kosten gaan dan voor de baten uit.

Afrekenen per bestek en STABU-licentiekosten:
Wij zijn met STABU overeengekomen dat STABU een vast bedrag van 220 euro per bestek rekent voor de STABU-licentie. Stabu noemt dit STABU projectbesteklicentie.
Nadat de gebruiker binnen 1 jaar meer dan 5 bestekken maakt wordt voor de volgende bestekken (vanaf 6e bestek) geen STABU-licentie meer betaald.
De licentie gaat dan automatisch over in de standaard STABU Bouwbreed-licentie. De totale kosten van de STABU projectbesteklicentie zal dus nooit duurder worden dan €1.100/jaar voor het eerste jaar.
Na het eerste jaar kan de gebruiker weer een STABU projectbesteklicentie afnemen of overgaan op de standaard STABU Bouwbreed-licentie waarmee een onbeperkt aantal bestekken kan worden gemaakt, deze kost €1.048/jaar (prijspeil 2017).

Afrekenen per bestek en softwarelicentiekosten voor S-Bestek:
Het licentiemodel van S-Bestek is gekoppeld aan de STABU-licentie. Voor S-Bestek wordt €150 per bestek betaald. Net als bij de STABU-licentie betaald de gebruiker, die meer dan 5 bestekken maakt in 1 jaar, geen PayPerBestek-licentie meer. De licentie gaat automatisch over in de S-Bestek compleet licentie. De totale kosten van de PayPerBestek-licentie zal nooit duurder worden dan € 750/jaar voor het eerste jaar.
Na het eerste jaar kan de gebruiker weer een PayPerBestek-licentie afnemen of overgaan naar de S-Bestek compleet-licentie, waarmee een onbeperkt aantal bestekken kan worden gemaakt, deze kost € 650/jaar. Bij het afnemen van het eerste bestek is twee uur consultancy verplicht a €95 (excl. BTW).

Beschikbaarheid bestekken en geldigheid licenties:
De STABU-projectlicentie en S-Bestek softwarelicentie is 24 maanden geldig vanaf het aanmaken van het bestek. Er moet opnieuw worden afgerekend wanneer het bestek  wordt gewijzigd. Projectbestek blijft na verloop van de licentie nog 5 jaar bewaard en is gedurende deze periode in te zien.

Aanbieding:
Systhema biedt hiermee een betaalbare oplossing om de incidentele bestekschrijver een betaalbaar kwalitatieve STABU2 en BWBRD-bestekken te laten maken.

Samenvatting te nemen stappen en werking:

  1. De gebruiker sluit een licentie af voor gebruik STABU systematiek bij STABU
  2. De gebruiker krijgt inloggegevens voor MijnSTABU
  3. De gebruiker maakt een projectbestek-token per bestek op MijnStabu.
  4. De gebruiker levert deze token aan Systhema. Systhema zal de token opslaan bij de bedrijfs- en gebruikersgegevens in de S-Bestek portal.
  5. De gebruiker wordt gewezen op de algemene voorwaarden voor projectbestekken binnen S-Bestek en moet deze accepteren.
  6. De projectbestek-token van de gebruiker wordt na inloggen elke keer gevalideerd met de project-token bij Stabu.
  7. De gebruiker kan de naam van een bestek niet meer wijzigen.
  8. De gebruiker beschikt over de volledige S-Bestek functionaliteit.

Met STABU is afgesproken om het afrekenen per bestek na een jaar te evalueren waarbij u als gebruiker betrokken wordt.

S-Bestek scherm

Voor een gepaste aanbieding, vul het contact formulier in!