AVG / GDPR

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook we de AVG genoemd). Deze privacywet heeft als doel u meer controle te geven over uw persoonsgegevens.
We informeren u graag over hoe Systhema hiermee aan de slag is gegaan en wat dit voor u betekent.

Wat betekent de AVG voor u?
Wij werken met persoonsgegevens en verwerken ook persoonsgegevens van u. De persoonsgegevens die wij hebben zijn; bedrijfsnaam, bedrijfsadres, gebruikersnaam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn bij ons opgeslagen in de portal van S-Bestek en deze gegevens zijn noodzakelijk om met S-Bestek te kunnen werken. Op basis van deze gegevens weten wij wie onze S-Bestek klanten zijn en kunnen wij u factureren.

Wat kun je van ons verwachten?
Van ons kunt u verwachten dat we vertrouwelijk omgaan met uw persoonlijke gegevens. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor onze eigen administratie en wij delen uw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of personen.

Meer informatie
Op onze staat onze Privacy Policy. Hierin staat alle informatie rondom de verwerking van persoonsgegevens vermeld. De Privacy Policy is dan ook zichtbaar voor mensen die klant willen worden, zodat zij na kunnen gaan welke persoonsgegevens wij (met welk doel) verwerken zodra zij klant worden.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen?
Laat het ons weten en stuur een berichtje naar info@systhema.nl